logo-BMA

Ontwerpers en makers van schoenen, tassen, kleding en de modevakscholen.
Voor liefhebbers van ambachtelijk gemaakte mode en accessoires.

word lid de Branchevereniging Mode Ambachten

BMA Goes With The Glow Nieuwsbrief feb 2019

BMA_Logo_GoesWithTheGlow_220219.jpg

Er komen goede berichten uit België, het Go With The Glow Event krijgt vorm!
Op 11 mei a.s. zal de eerste editie van dit exclusieve fashion evenement plaats gaan vinden.
We hebben al enige informatie met jullie gedeeld en doen er nu graag nog een schepje bovenop:

 

De BMA wil de boodschap van het GWTG kracht bij zetten en een statement maken tegen fashion discriminatie. Wij gaan voor duurzame mode, in alle maten. Dat is natuurlijk makkelijk gezegd, wij willen het ook graag laten zien:

BMA expositie tijdens GWTG!

De BMA is uitgenodigd om kledingstukken aan te leveren voor een expositie tijdens het GWTG-event! Van deze gelegenheid maken wij graag gebruik om onze makers een podium te bieden.
Het doel is om een breed scala aan (al bestaande) couture-waardige stukken te laten zien, van dames- en herenkleding in uiteenlopende maten van size zero tot plus sizes. Het uitgelezen moment om als BMA te laten zien over welke kwaliteiten wij beschikken, en ons publiek te overtuigen met kleding die voor het leven gemaakt is.

Om mee te doen stuur je uiterlijk voor 13 april 2019 een foto van de creatie, of creaties die je geschikt vindt voor deze expositie samen met een korte motivatie en achtergrond over je kledingstuk(ken) naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Let op! Vermeld in de onderwerpregel: BMA expositie GWTG-event.
(Mails die niet de juiste vermelding hebben, worden niet in behandeling genomen).

We kijken uit naar de aanmeldingen!!
En lees vooral nog even verder, we hebben meer goed nieuws voor jullie in petto.

De evenement-locatie, Hotel de la Poste, Brussel:

BMA modeambachten Goes with the glow locatie

BMA modeshow tijdens GWTG!

GWTG daagt de BMA uit om zich te presenteren met een eigen collectie in een BMA-modeshow tijdens het GWTG-Event! Aan alle leden die meewerken aan deze collectie mogen wij een vrijkaart aanbieden voor deelname aan het evenement!

Doorgaans werken de meesten van ons aan unieke kledingstukken en komt het zelden voor dat er een collectie wordt gecreëerd. Daarom lijkt het ons een uitgelezen kans om ter ere van het GWTG een BMA-collectie te ontwerpen en vervaardigen.

Binnen alle regio's zoeken we een aantal leden die twee creaties willen ontwerpen en maken. Uitgangspunt zijn twee sets, waarvan één op standaard maten en één op plus size maten.
Laat met deze kleding de ware essentie van schoonheid zien, en doorbreek onrealistische schoonheidsidealen. Om nog eens de woorden van Givenchy aan te halen: “The dress must follow the shape of a woman, not the body following the shape of the dress."

Wij kunnen ons goed voorstellen dat er voor deze collectie ook herenkleding ontworpen wordt. En uiteraard stimuleren wij samenwerkingen met leerbewerkers en hoedenmakers ook omtrent deze nieuwe uitdaging! Meld je voor vragen of suggesties bij het secretariaat!

Meld je uiterlijk voor 16 maart 2019 aan, alleen of in samenwerkingsverband, met een korte motivatie en/of een ontwerpschets via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Let op! Vermeld in de onderwerpregel: BMA modeshow GWTG-event.
(Mails die niet de juiste vermelding hebben, worden niet in behandeling genomen).

Geen spel zonder spelregels.

Tot slot nog de voorwaarden zoals vastgelegd met GWTG:

De BMA-collectie zal niet meedingen naar de volledig verzorgde modeshow die te winnen is in het Design Contest. Wél garanderen wij dat de BMA-collectie tijdens het GWTG-event op 11 mei gepresenteerd wordt in de vorm van een modeshow. GWTG is in de gelegenheid om modellen te leveren, mits naar confectiematen gewerkt wordt. In overleg is het meebrengen van een eigen model mogelijk, neem daarvoor contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. BMA modeshow GWTG-event. Tijdens het evenement zijn alle kledingstukken verzekerd tegen schade
of diefstal door de GWTG-organisatie.

1000x1000 logo gwtg

 

 

Gerelateerde artikelen

Deze website maakt gebruik van cookies ter verbetering van het functioneren van de website. Door gebruik te maken van onze website gaat u hiermee akkoord
Meer info... Ok Weiger