logo-BMA

Ontwerpers en makers van schoenen, tassen, kleding en de modevakscholen.
Voor liefhebbers van ambachtelijk gemaakte mode en accessoires.

  

word lid de Branchevereniging Mode Ambachten

Cirkel van Kleding - deel 15

atelier KunstZinnig textiel En dan is alle kleding ingeleverd. In het atelier van KunstZinnig textiel komen Lisette Deloo, Ina Lubbers en Reino Sijbel bij elkaar om mij te helpen met het opnaaien van de label van de BMA. Het "tijdelijke" logo wordt zichtbaar, met de hand op alle kledingstukken genaaid.

Zo kan de toeschouwer de weg vinden naar de ontwerper en/of de modevakschool die garant staat voor een creatief en vooruitstrevend ontwerp. Ambachtelijk en met passie gemaakt.

In Utrecht, de plaats waar de kleding wordt verzameld, overhandigen we de kleding aan Pet van de Luijtgaarden.

We helpen hem nog met het bevestigen van de tack die hij heeft ontworpen en ontwikkeld om aan ieder kledingstuk te doen. Ook hiermee geeft hij de maker een naam.

Wij, ontwerpers en makers, van maar een klein onderdeel van de Cirkel van Kleding en we hopen dat u/jij gaat kijken. Het zal een indrukwekkend gezicht zijn.

LET OP: De expositie van De Cirkel van Kleding is in de beeldentuin van het Kröller-Müller Museum in Nationaal Park De Hoge Veluwe. De expositie duurt van 26 juli t/m 17 augustus.

Hieronder nog een impressie van het atelier van KunstZinnig Textiel en de hal waar de kleding naar toe is gebracht.

tacks aan naaien op lokatie in utrechtin beelddozen vol wachten op transport

Gerelateerde artikelen

  

word lid de Branchevereniging Mode Ambachten

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.