logo-BMA

Ontwerpers en makers van schoenen, tassen, kleding en de modevakscholen.
Voor liefhebbers van ambachtelijk gemaakte mode en accessoires.

word lid de Branchevereniging Mode Ambachten

Designjurk voor een Diva

c_200_200_16777215_00_images_stories_com_form2content_p4_f88_muppets-most-wanted.jpg Op de première van de nieuwe ‘The Muppets-film in Los Angeles droeg Miss Piggy een jurk van Vivienne Westwood, speciaal ontworpen door de Britse ontwerpster voor dit glamoureuze varkentje. Bofkont!

Het kon niet glamoureus genoeg voor Miss Piggy tijdens de première van de film ‘Muppets Most Wanted’ in Los Angeles. Zo werd het vrouwelijke varkentje de rode loper opgereden in een limousine en droeg ze een exclusieve diepblauwe jurk van de Britse ontwerpster Vivienne Westwood.

Miss-Piggy-in-de-speciaal-voor-haar-ontworpen-jurk-van-Vivienne-Westwood-In de film zelf draagt Miss Piggy ook een jurk van Vivienne Westwood. Zo is haar trouwjurk, Miss Piggy stapt namelijk in het huwelijksbootje, van de hand van de ontwerpster. Het is niet de eerste keer dat Westwood een trouwjurk ontwerpt voor een film. Zo ontwierp ze de intussen wereldberoemde trouwjurk voor het personage van Sarah Jessica Parker in de eerste film van 'Sex and the City'.

Gerelateerde artikelen

Deze website maakt gebruik van cookies ter verbetering van het functioneren van de website. Door gebruik te maken van onze website gaat u hiermee akkoord
Meer info... Ok Weiger