logo-BMA

Ontwerpers en makers van schoenen, tassen, kleding en de modevakscholen.
Voor liefhebbers van ambachtelijk gemaakte mode en accessoires.

word lid de Branchevereniging Mode Ambachten

Máxima, koningin van de stijl

c_200_200_16777215_00_images_stories_com_form2content_p4_f139_x-Maxima-200.jpg Koning Willem-Alexander en zijn echtgenote Máxima beleefden een onvergetelijke eerste Koningsdag. Nu het koninklijk echtpaar een jaar op de troon zit, is het hoog tijd om de garderobe van Máxima nog eens onder de loep te nemen.

Op 30 april 2013 gaf koningin Beatrix haar kroon door aan haar zoon Willem-Alexander. Zijn vrouw, de van oorsprong Argentijnse Prinses Máxima (née Zorreguieta), werd de nieuwe koningin van Nederland.

Maxima-styleZo bekend als Kate Middleton is Máxima nog niet, maar haar gevoel voor stijl mag er ook wezen. De koningin schuwt geen felle kleurtjes en kiest ook vaak resoluut voor opvallende accessoires.

Haar trouwjurk van Valentino was een prachtexemplaar en zette haar gevoel voor mode meteen in de kijker. Voorts heeft Máxima een grote voorliefde voor Italiaanse mode. Maar ook outfits van Nederlandse makelij kunnen haar bekoren. Zo behoren Jan Taminiau, Spijkers & Spijkers en Mattijs van Bergen tot haar favorieten. Het klassieke Belgische merk Natan, het modehuis van Edouard Vermeulen, prijkt ook op haar lijst van meest gedragen merken.

Gerelateerde artikelen

Deze website maakt gebruik van cookies ter verbetering van het functioneren van de website. Door gebruik te maken van onze website gaat u hiermee akkoord
Meer info... Ok Weiger