logo-BMA

Ontwerpers en makers van schoenen, tassen, kleding en de modevakscholen.
Voor liefhebbers van ambachtelijk gemaakte mode en accessoires.

word lid de Branchevereniging Mode Ambachten

Met Typo-knopen kan je een verhaal stikken op je shirt + mouw

zes-gats-knoop.jpg Terwijl mode keuzes vaak gebruikt worden als een methode van zelfexpressie, voegen de 'typo knopen' van de Koreaanse studio AND een eigenzinnige twist toe doordat iemand letterlijk zijn of haar stemming en houding op hun kledingstuk of mouw dragen. Door het toevoegen van extra gaten naast de vier standaard knopen, kan men in combinatie met garen een nieuwe interpretatie van de typische kruissteek creëren.

Letters en cijfers kunnen worden genaaid op de bekende plekken van kragen, jassen en jaszakken. Dit stelt gebruikers in staat verschillende woorden te spellen, maar ook om gezegden en uitdrukkingen op een eenvoudige manier met garen te creëren.

letterknopen-AND'We hebben geprobeerd om doormiddel van een andere manier van vastmaken deze knopen te gebruiken, naast dat het slechts een instrument van het vastmaken van de kleding is, kan je met deze mode items de communicatie met anderen over de gedachten en gevoelens van een gebruiker delen'.

Alle foto's met dank aan AND

Gerelateerde artikelen

Deze website maakt gebruik van cookies ter verbetering van het functioneren van de website. Door gebruik te maken van onze website gaat u hiermee akkoord
Meer info... Ok Weiger