logo-BMA

Ontwerpers en makers van schoenen, tassen, kleding en de modevakscholen.
Voor liefhebbers van ambachtelijk gemaakte mode en accessoires.

word lid de Branchevereniging Mode Ambachten

Lea Michele gooit braaf imago om met sexy fotoshoot

c_200_200_16777215_00_images_stories_com_form2content_p4_f71_Lea-Michele_1.jpg In een fotoreportage met fotograaf Terry Richardson gooit de ‘brave’ Lea Michele het over een totaal andere boeg. Bye bye onschuldig ‘Glee’-imago, in het volgende nummer van V Magazine wil ze duidelijk bewijzen dat ze sexy is en duidelijk geen katje is om zonder handschoenen aan te pakken.

Lea-Michele-door-Terry-RichardsonVoor het muzieknummer van V Magazine poseerde actrice Lea Michele (27) voor de lens van de controversiële fotograaf Terry Richardson. Zijn handelsmerk zijn schaars geklede dames voor een witte achtergrond. Ook Lea Michele, die de immer brave Rachel Berry speelt in de muziekserie 'Glee', liet zich hiertoe verleiden en poseert in niemendalletjes voor de lens van Richardson.

Het is een gedurfde en gewaagde 'comeback' van Michele, die na de dood van haar vriend Cory Monteith, die de rol van Finn Hudson speelde in 'Glee', een tijdje naar de achtergrond verdween. In het bijhorende interview in V Magazine praat Lea Michele over deze moeilijke periode uit haar leven. Maar tegelijkertijd toont ze ook haar sterke en humoristische kant, waardoor ze erg sterk uit deze publicatie komt.

Gerelateerde artikelen

Deze website maakt gebruik van cookies ter verbetering van het functioneren van de website. Door gebruik te maken van onze website gaat u hiermee akkoord
Meer info... Ok Weiger