logo-BMA

Ontwerpers en makers van schoenen, tassen, kleding en de modevakscholen.
Voor liefhebbers van ambachtelijk gemaakte mode en accessoires.

  

word lid de Branchevereniging Mode Ambachten

Welkom bij Regio Oost

logo-BMA-regio-OOST.png

Regio Oost bestaat uit meer als 80 leden, waaronder kleermakers, modevakschoolhouders, particulieren, ateliers, schoen- en tassenmakers, hobbyisten en regionale opleiding centra.

Wij komen elk jaar 6 avonden bij elkaar, waaronder één Ledenraadpleging met aansluitend een Nieuwjaarsborrel.

Wij proberen op de studieavonden te zorgen voor leuke, leerzame en technische onderwerpen. Daar nodigen wij dan gastsprekers voor uit, of iemand uit de regio verzorgt dan de studieavond. De onderwerpen variëren, enkele voorbeelden zijn, couture technieken, leerverwerking, pasvormproblemen en dergelijke.

Onze studieavonden worden gehouden in Wijkcentrum Orca, Germanenlaan 360, te APELDOORN. Als je een keer wilt langskomen meldt u zich dan aan bij ons regio secretariaat.

Op deze avonden heb je gezellige omgang met je collega's, kun je iemand om advies vragen, en je leert dingen die je op een gewone naailes niet leert, echt van mensen uit het vak.

Heb je al zin gekregen om onze studieavonden, of de landelijke dagen te bezoeken, wordt dan lid van de BMA en er gaat een wereld voor je open!

Gerelateerde artikelen

  

word lid de Branchevereniging Mode Ambachten

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.