logo-BMA

Ontwerpers en makers van schoenen, tassen, kleding en de modevakscholen.
Voor liefhebbers van ambachtelijk gemaakte mode en accessoires.

  

word lid de Branchevereniging Mode Ambachten

Verslag excursie BMA-zuid naar Agnes van Dijk/ Kempen museum Eersel

Op 23 augustus hebben we met een groep BMA-zuid en introducees een bezoek gebracht aan het Kempen museum De acht zaligheden in Eersel. Een nostalgisch museum over het Kempische boerenleven, smokkelaars en sigarenmakers. Maar wij kwamen speciaal voor de expositie van Agnes van Dijk. Agnes is modekunstenaar en heeft sinds 2012 haar eigen onderneming. Ze maakt kunstzinnige creaties van bijzondere materialen als mandarijnschillen, koolbladeren, orchideeën, paardenhaar.

Deze mooie stukken worden ook werkelijk gedragen, voor een fotoshoot of optreden, door o.a. O’gene en Edsilia Rombley (bron: www.agnesvandijk.nl).

Agnes leidde ons met veel enthousiasme rond langs haar prachtige werken en vertelde hoe de creaties tot stand waren gekomen. We mochten de stukken zelfs aanraken en bevoelen. Wat waren wij, als kleermakers, bevoorrecht. Dit was een gezellige en inspirerende ochtend, leuk om elkaar na de vakanties weer te zien en inspiratie op te doen.

Verslag excursie BMA zuid naar Agnes van Dijk 1   Verslag excursie BMA zuid naar Agnes van Dijk 2

Gerelateerde artikelen

  

word lid de Branchevereniging Mode Ambachten

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.